Om eventet
Om eventet

Välkommen till SABOs Integrationsdagar den 18-19 oktober 2017 på Malmö live – två dagar med inspiration och konkreta exempel på integrationsfrämjande arbete.

Sverige behöver alla nya invånare som sökt sig till vårt land men hur tar vi vara på kompetens och resurser på bästa sätt och hur kan vi bygga städer som är hållbara ur flera perspektiv? Inom allmännyttan i Sverige finns många vardagshjältar som arbetar med integration i praktiken och som har lång erfarenhet av att samarbeta med kommun, näringsliv och föreningar för att hitta bra lösningar. På den här konferensen delar vi med oss av erfarenheter och konkreta exempel. SABO och MKB Fastighets AB hälsar dig varmt välkommen till Malmö i höst.

Tid och plats
18–19 oktober, på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Malmö.

Pris
5 900 kronor

Sista anmälningsdag
13 oktober

Logi
Hotellrum finns reserverade på Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Rum bokas och betalas av deltagarna själva. Mer information om priser och bokning följer i bekräftelse av anmälan.

Vad ingår?
I avgiften ingår kaffe, luncher och middag samt studiebesök.

Målgrupp
Det här är en konferens för dig som arbetar strategiskt eller operativt med integrationsfrågor i ett bostadsföretag eller i en kommun. Du kanske är vd, kommunikationsansvarig, HR-chef eller stadsdelsutvecklare på ett bostadsföretag. Kommunledningar och styrelser i allmännyttiga bostadsföretag är också en viktig målgrupp liksom integrationssamordnare, områdesansvariga, bosociala utvecklare, uthyrare, bovärdar, med flera.

Arrangör
SABO i samarbete med MKB Fastighets AB